perjantai 25. tammikuuta 2013

Viimeistelyjä ja muuttotarkastus

Tämä viikko lähti käyntiin keittiön kaappien siirrolla. 4,5 sentin siirto oikealle ja välitilan uudelleenlaatoitus. Homma tuli kahden miehen tekemänä päivässä valmiiksi. Nyt pakastimen ovi aukeaa, oikea ratkaisu tuli tehtyä näin jälkeenkin päin ajateltuna.

IV -kone tuli tiistaina iltapäivällä ja asennus tehtiin keskiviikkona. Sähkömies kävi vielä tekemässä samalla viimeiset hommat eli IV koneen säätimen asennuksen kodinhoitohuoneeseen ja välitilan valojen asennuksen tuohon siirrettyjen kaappien alle. Välitilaan valittiin LED valot jotka syttyvät liiketunnistimella, kättä viedään hitaasti n. 5 sentin etäisyydellä lampun alapuolelta jolloin valot syttyvät. Liike toiseen suuntaa sammuttaa valot. Kätevää. Ilmanvaihto myös säädettiin keskiviikkona. Putkimies teki IV koneen asennuksen lisäksi muutaman pikkuhomman loppuviikolla joten senkin puolesta on valmista.

Muuttotarkastus oli tänään, ei huomautuksia joten hyvällä mielellä päästään muuttamaan. Homma on jo hyvässä vauhdissa, aamulla tulee apuvoimia ja kalustoa paikalle. Huomenna tähän aikaan on toivottavasti jo ehditty testaamaan saunakin..

Takasta otettiin savut

IV kone, Enervent Pingvin

Pakastin ja jääkaappi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti